Головна » 2018 » Квітень » 4 » Засідання Майстерні методиста ЗДО
08:26
Засідання Майстерні методиста ЗДО

 03.04.2018 року на базі ЗДО №3 «Берізка» відбулося засідання майстерні методиста з проблеми: «Розвиток професійної компетентності, інноваційної та методичної культури педагогічних кадрів в умовах інформаційного освітнього простору ЗДО» - керівник Гальчук А.В.
 З вихователями-методистами ЗДО м.Дунаєвець, та Дунаєвецької селищної ОТГ було проведено тренінг на тему «Сучасні підходи до технології підготовки та проведення педагогічної ради»,  визначено  шляхи удосконалення роботи педагогічної ради закладу дошкільної освіти та розкрито роль педагогічної ради  у системі управління ЗДО. Вихователі-методисти Завальська А.М, Коркулова Л.Д., Завіша Т.В., Вільчанська Т.В. за допомогою «методичного конструктора» презентували 10 кроків організації засідання педагогічної ради в ЗДО.  Враховуючи  оновлені повноваження педагогічної ради,педагогами було  розроблено  нове примірне положення про  педагогічну рад
уЗДО.  Вихователь-методист Точинська Т.В. та завідувач Курочкіна А.В.  підготували   нетрадиційне засідання педагогічної ради у формі «Роздуми за «філософським столом» на тему «Наступність дошкільної та початкової ланок освіти в контексті положень Нової української школи».


 


 

   

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 789 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0