Головна » 2017 » Листопад » 19 » Засідання динамічної групи вихователів різновікових груп  ДНЗ
14:06
Засідання динамічної групи вихователів різновікових груп  ДНЗ

 

       Проблемі   використання в освітньому процесі інтерактивних методів навчання дошкільників  було присвячене засідання динамічної групи вихователів різновікових груп   «Інтерактивні технології розвитку мовлення дітей дошкільного віку», яке відбулося у дошкільному навчальному закладі № 1 «Ромашка» 16 листопада 2017  року. . Підготувала та провела засідання вихователь-методист ДНЗ №4 «Теремок» Ірина Вікторівна Завіша.

      Учасники засідання переглянули заняття у різновіковій  групі «Подорож у казку» з використанням  інтерактивних мовленнєвих технологій ( вихователь  Каплун Г.В).
 Визначено переваги для розвитку мовлення дошкільників, що їх забезпечить застосування в освітньому процесі інтерактивних технологій, та перепони, які можуть виникнути при впровадженні інтерактивних технологій в практику роботи педагогів ДНЗ. Розкриваючи перед педагогами зміст інтерактивних методів навчання, керівник  не забувала про головну мету засідання: заохотити педагогів до впровадження таких методів в освітній процес, використання їх для розвитку мовлення дошкільників. Тому до кожного методу були запропоновані варіанти мовленнєвих ігор та вправ, які можна застосовувати у роботі з маленькими вихованцями. Вправу «Несподівані  картинки» з використанням інтерактивного методу «Синтез ідей» презентувала вихователь стДунаєвецького ДНЗ  Майковська Л.В.,  вправу «Уявна картинка» з використанням інтерактивного методу «Удвох»- вихователь  ЦРД "Пролісок" Станіславова Н.А. Досвідом роботи з данного питання ділилися вихователь Малієвецького ДНЗ Бучківська В.Л., завідувач Тиннянським ДНЗ Матіос І.І., вихователь Гутояцьковецького ДНЗ Михайлова Г.М.

      

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 426 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0