Головна » 2018 » Лютий » 14 » Засідання динамічної групи вихователів різновікових груп
09:33
Засідання динамічної групи вихователів різновікових груп

У рамках співпраці їз Дунаєвецької селищною ОТГ 13 лютого на базі Томашівського ЗДО «Сонечко»  відбулося засідання динамічної групи вихователів різновікових груп з проблеми «Формування сенсорно-пізнавальної компетентності дітей дошкільного віку засобами  LEGO-конструювання. STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт».

 Керівник динамічної групи вихователь-методист Завіша І.В. продемонструвала мультимедійну презентацію «STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт» — новий інтегрований підхід до розвитку, виховання й навчання дітей». Педагоги ознайомились з методичними  аспектами реалізації освітньої лінії «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі, нетрадиційними методами та прийомами  формування логіко-математичної компетенції дошкільників, переглянули наочний матеріал до логіко-математичних ігор та вправ, ігри  та вправи  для сенсорного розвитку дітей дошкільного віку в різних вікових групах. Вихователь Томашівського ЗДО Костриба І.М. провела спеціально організоване заняття з логіко-математичного розвитку «Зустріч з лісовими звірятами» з використанням елементів конструювання.

Для учасників засідання проведено  практикум з конструювання «Фабрика подарунків», де вихователі практично вправлялись засобами  LEGO-конструювання.




Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 389 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0