Головна » 2017 » Листопад » 4 » У "Теремок" завітала Осінь
19:31
У "Теремок" завітала Осінь

В ДНЗ №4  «Теремок» вихователями садочка було організовано та цікаво проведено свято: «Осінь золота в гості завітала» для всіх вікових груп.

На свято були запрошені батьки, бабусі, братики й сестрички вихованців закладу. По - святковому оформлене приміщення додало настрою та святковості для кожного з присутніх. I молодша група «Телепузики», які цього року у вересні вперше прийшли в садочок, були запрошені на свято до середньої групи «Сонечко» , де показали таночок з яблучкамм, вихованці ж середньої групи читали напам’ять цікаві вірші, грали ігри, співали пісеньки. Вихованці старшої групи № 2 «Казковий ранок» танцювали під звуки чарівних мелодій , які присвячені чудовій порі року – золотій осені та показали театралізоване дійство «Ми печемо коровай».

Виступи дітей різновікової та II молодшої груп також були дуже цікаві, костюми відповідали їх ролям. На свято до старшої групи № 1 «Білочка» завітала злюща Дощовиця, але діти змогли її розвеселити. Та все ж таки  головним персонажем у всіх на святі була сама Осінь, яка на завершення як завжди роздавала дітям щедрі подарунки. Під час свята діяла сімейна виставка осінніх композицій: «Осінні дива», де було проявлено фантазію, вміле оформлення та високу майстерність.   Батьки усіх вихованців дитячого садка «Теремок» висловили подяку нашим вихователям, які згуртували та здружили наших дітей, розкрили в них театральні здібності та навчаєте доброго, мудрого, розумного…

Вихователь-методист І.Завіша


Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 396 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0