Головна » 2017 » Квітень » 27 » Практикум інструкторів з фізкультури
13:50
Практикум інструкторів з фізкультури

25 квітня на базі ДНЗ №4 «Теремок» було проведено практикум інструкторів з фізкультури за темою «Інноваційні погляди на методичну структуру і типологію занять з фізичної культури». Учасниками семінару стали інструктори та вихователі дошкільних закладів Дунаєвецької міської, Дунаєвецької селищної ради та ДНЗ району.

Під час презентаційного модуля було представлено заняття з фізкультури у старшій групі з переважанням основного рухового режиму за методикою М.Єфименка «Подорож до весняного лісу» (інструктор з фізкультури Шевченко Н.В.)
Методист Давиденко Г.Л. ознайомила учасників -практикуму із нормативно-правовою базою та вимогами щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи у дошкільному навчальному закладі. Про інноваційні аспекти в організації фізкультурної роботи із дошкільниками розповіла керівник практикуму, інструктор з фізкультури ЦРД «Пролісок»  Ярова А.І.

 У ході практичного модулю практикуму відбувся методичний діалог «Презентація перспективного педагогічного досвіду з питань організації фізичного виховання в ДНЗ».

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 426 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0