Головна » 2017 » Травень » 19 » Інструктивно-методична нарада для керівників ДНЗ
13:01
Інструктивно-методична нарада для керівників ДНЗ

 

19 травня відбулася інструктивно-методична нарада для керівників ДНЗ Дунаєвецької міської ради  «Організація роботи ДНЗ в літній оздоровчий період 2017 року». На нараді розглядалися питання:

  1. Забезпечення організації діяльності ДНЗ у відповідності до Інструктивно-методичних рекомендацій МОН України від 16.03.2012 року №1/9-198 “Організація роботи в ДНЗ у літній період” та від 28.05.2012 року №1/9-413 “Про організацію фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ у літній період”.
  2. Створення    умов для розвитку, виховання, навчання, зміцнення здоров’я дітей дошкільного віку в умовах ДНЗ у літній оздоровчий період згідно вимог чинного санітарного   законодавства.

3. Організація безпечного раціонального харчування в ДНЗ згідно з   нормативними документами з питань організації харчування дітей.

       4. Створення належних умов для організації змістовної діяльності ДНЗ з метою оздоровлення дітей, забезпечення їх активного відпочинку, дозвілля, здійснення освітньо-виховного процесу.

Перед присутніми виступили:      Давиденко Г.Л., методист  МК,  Гудзяк Л.Б., технолог дитячого      харчування групи ЦЗ закладів освіти, Костриба Н.Б., начальник відділу Держнагляду за дотриманням  санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Дунаєвецькому районі,  Михальська А.А., завідувач        ЦРД «Пролісок».

                                                     

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 409 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0