Головна » 2018 » Січень » 18 » «Фестиваль колядок і щедрівок» у ДНЗ №1 "Ромашка"
08:20
«Фестиваль колядок і щедрівок» у ДНЗ №1 "Ромашка"

В рамках проектної діяльності  «Зима святами багата» колектив дошкільного закладу №1 «Ромашка» підготував традиційне новорічне дійство «Фестиваль колядок і щедрівок».

Маленькі і дорослі колядники і щедрівники бажали усім доброго здоров`я на весь рік, співали різдвяних пісень і змогли донести до присутніх неймовірність народних традицій пов‘язаних із святкування різдвяних свят.

Колядники колядували, щедрівники щедрували, а господарі дякували за щедрівки,

Яких лише колядок та щедрівок не співали наші артисти! Тут були і всім знайомі «Добрий вечір тобі, пане господарю», «Нова радість стала» та багато нових, сучасних. Із покоління в покоління наш народ передає колядки та щедрівки. Тож у цей святковий день у нашому садочку лунали такі слова: «В щедрий вечір, в Новий рік ми вітаємо усіх! Будьте здорові, щасливі й багаті! Хай пісня чудова лунає на святі!»
Фестиваль вдався на славу. Він ще раз підтвердив, що юне покоління шанує звичаї українського народу та прагне зберегти їх для майбутнього.

Такий захід – гарна нагода віддати шану народним традиціям, знанню звичаїв, пов’язаних зі святкуванням Різдва Христового, а також продемонструвати артистичні здібності.

 

Вихователь-методист ЗДО №1 «Ромашка»

Вільчанська Т.В.

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 386 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0