Головна » 2016 » Грудень » 20 » До нашого краю прийшло свято Миколая
11:41
До нашого краю прийшло свято Миколая

З першим місяцем зими приходять в Україну довгоочікувані свята. Найрадіснішим для малят є свято Миколая.
Його однаково чекають діти в усіх куточках світу, України і нашої Дунаєвеччини, бо усім так хочеться грудневої ночі відчути таємничий прихід Святого Чудотворця.
Вранці цього дня Святий Миколай завітав і в наш дитячий садок  №3 «Берізка»,  де вихователі Коломієць В.Г ,Грушина В.О.  та муз. кер. Петраш Г.І. провели святкову розвага «Радіємо, святкуємо, святого Миколая шануємо».
За вікном морозно, а в оновленому музичному залі садочка в невимушеній теплій атмосфері зібралися  діти та батьки в очікуванні чудес.Піснями,танцями, іграми,віршами вони прославляли  Святого Миколая, покровителя всіх дітей. І ось до зали, під звуки дзвіночків вбігають ангелятка та  приводять найдобрішого дідуся, якого виглядали діти та дорослі –  Миколая, який привітав діток і дав добрі настанови на цілий рік. Діти знають, що дідусь Миколай, який приходить до діток у гості «сильно хороший і приходить він до слухняних діток. А дітям, які неслухняні, він дає прутик. У садочку протягом року усі були чемними, тому прутиків не дісталось нікому.
Справжнім святим Миколаєм для дитячого садочка сталагромадська організація «За конкретні справи» на чолі з благодійникомО.Герегою. Вже третій рік поспіль малеча до свята отримуєсолодкіподарунки.
Ще довго лунала пісня «Ой хто, хто  Миколая любить» та веселий сміх щасливих дітей. Діти дякували Миколаю за подарунки і просили завітати наступного року.
Безумовно, солодощі стали приємним моментом свята, але, як зазначили самі педагоги і батьки, головне - це увага з боку небайдужих людей.
   Життя обов’язково віддячить вам за доброту і оптимізм. З наступаючими  Новим роком!Миру, щастя й достатку!Слава Україні!
Т.В. Точинська
вихователь-методист КУ ДНЗ №3 «Берізка»

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 377 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0