Головна » 2017 » Вересень » 22 » Діти за мир!
12:56
Діти за мир!

 

 

Щороку 21 вересня в усьому світі відзначається Міжнародний день миру, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Цей день присвячений укоріненню ідеалів миру як у відносинах всередині держав, так і у відносинах між усіма державами і народами.

Мир – як здоров’я і повітря: поки їх удосталь, про них не замислюєшся. Раніше для нас, українців, мир – це була повсякденна реальність. На вулицях нашої неньки України було спокійно, всі діти ходили до садочків, школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. Нині, як ніколи, відчуваємо в мирі потребу.Мир, безпека, стабільність – ось що найважливіше. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир щоб нам завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було завжди чисте та голубе, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.

В якості емблеми використовують зображення білого голуба. Тому, у День миру з дошкільнятами, в усіх вікових групах провели тематичні заняття «Мир у твоїх долонях». Завершився день флешмобом «Голуб МИРУ, прилети!». Завершився тематичний день флеш-мобом «Діти України за мир»  під гаслом «Голуб МИРУ, прилети! Україну захисти!».

Хай щасливими, здоровими , усміхненими зростають наші діти і радіють їм дружні родини в Мирі і Злагоді.

 Т.В. Точинська, вихователь-методист ДНЗ №3 «Берізка»

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 365 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0