Головна » 2017 » Вересень » 5 » День знань в "Ромашці"
10:47
День знань в "Ромашці"

Першого вересня – традиційний День знань, оскільки цього числа починають навчання школярі та студенти. Свято Знань не оминуло і наш заклад. У ДНЗ №1 «Ромашка» було проведене невеличке свято  «Україна на карті Європи».  Малюкам допомагали розширити знання про свою державу та держав сусідів (Угорщина, Словаччина, Румунія…) про розташування  України на карті Європи.Збагатили уявлення дітей про рідну країну та формували уявлення про інші нації та народи.

В доступній формі знайомили дітей з Державними символами України та держав сусідів (Державним гербом, прапором, гімном); символічним значенням кольорів прапора та українського віночка, прищеплюючи почуття гордості за свою Україну, за свій народ, свою мову.Вчили прихильно ставитися до людей інших національностей,виховуючи миролюбність, толерантність.

         Малюки не стояли осторонь в підготовці до свята, тому на заході звучали вірші, і пісні у виконанні дітей. Як кожен українець, діти знають де знаходиться Україна серед інших країні на мапі світу. Маленькі патріоти виконали гімн України, притуливши маленькі долоньки до свого серця, показуючи свою повагу до неньки України. А на сам кінець  діти і вихователі виконали хоровод дружби.

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 388 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0