Головна » 2016 » Грудень » 7 » День Збройних Сил в ДНЗ "Теремок"
15:20
День Збройних Сил в ДНЗ "Теремок"
З відчуттям глибокої шани і вдячності, щиро вітаємо військових, всіх, хто служать чи відслужили у лавах української армії та на кого ще чекає ця почесна місія. Вітаємо з цим святом усіх справжніх чоловіків.
Прийміть від нас найщиріші вітання. Адже захищати Батьківщину, дім і родину - почесний обов'язок кожного чоловіка. Бажаємо вам міцного здоров'я, невичерпної життєвої енергії, благополуччя, щастя Вашим близьким та рідним, впевненості у завтрашньому дні і світлих надій на майбутнє, бадьорості духу, творчого натхнення і невичерпної енергії!
6 грудня в ДНЗ № 4 «Теремок» м.Дунаївці  відбулося засідання авторської майстерні вихователя Чубатої О.М. Учасники переглянули свято,  присвячене 25 – річниці Збройних Сил України. У змаганні брала участь старша група «Телепузики», яка була поділена на команди  «Прикордонники», «Моряки», «Розвідка», «Льотчики». Оцінювати та слідкувати за командними змаганнями було призначено жюрі у такому складі: завідувач нашого садочка Баранюк Н.В. та методист МСЦ Давиденко Г.Л.. На святі були присутні також  батьки малят.
Розпочалося все з урочистого маршу. Під звуки музики діти пройшли по колу, маршируючи і гордо несучи прапор нашої країни. Хлопчики, які брали участь в урочистостях, були вдягнуті в костюми з елементами військової форми: моряків, прикордонників, розвідки, військово-повітряних сил. Після марширування команди виголосили девіз та привітання один одному .
На святі діти брали участь у змаганнях: «Перенеси листа», «Тривога», «Перетягування канату» «Швидкі ноги», «Кмітливий капітан», «Смуга перешкод», де їм довелося проявити винахідливість і кмітливість, показати командну згуртованість та свою майстерність, також між змаганнями діти декламували вірші та співали пісні, які були присвячені військовій тематиці.
Вихованці продемонстрували як повинен виглядати справжній чоловік, опора і надія своєї держави. Після завершення журі привітало та нагородило учасників грамотами та медалями, дівчатка в свою чергу вручили хлопцям подарунки. Сподіваємося що наше маленьке свято надовго залишиться в серцях малят і вони ніколи не забудуть, що цей день, 6 грудня, присвячене справжньому чоловікові, сміливому, відважному, сильному.
Ірина Завіша, вихователь-методист ДНЗ №4 «Теремок»
 

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 813 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0