Головна » 2017 » Червень » 8 » День захисту дітей в ДНЗ №3 «Берізка»
07:51
День захисту дітей в ДНЗ №3 «Берізка»

 

«Хай не сумують дітей оченята,
Хай буде у кожного дім, рідна хата,
Діти ростуть хай здорові і дужі!
Будьте, дорослі, до нас небайдужі!»

 

День захисту дітей – то веселкове сонячне літо, наповнене радістю, цікавими іграми, зустрічами з казковими героями, справжніми друзями, це турбота про здоров’я і добробут малечі, якою опікується держава, це справжнє і так потрібне оздоровлення майбутнього української нації.

Діти планети такі різні, такі безпосередні, допитливі, веселі та цікаві. Так як без сонця не було б життя, так і кожна сім’я, держава не мала б свого продовження без дітей. Ці квіти землі мають теж Закон і прав багато, про які вони нагадують усім дорослим 1 червня у День захисту дітей. Про право на щасливе дитинство вкотре наголосили вихованцям їх наставники із  ДНЗ №3 «Берізка» під час розваги «Діти-квіти на землі».


Особливо радісно діти зустрічали дідуся(вихователь Грушина В.О.) та бабусю (Юркова О.А.), які подарували дітям казку разом із веселим Клоуном (вихователь Павлюк О.С), казковими героями: Вовком ( вихователь Коломієць В.Г.), Котом (вихователь ГудзякІ.В.), Ведмедем (помічник вихователя Халіна Т.Г.), Лисичкою (вихователь Семенова Ж.В.), музичним керівником Петраш Г.І.Линула дзвінкоголоса музика , спів улюблених пісень про родину, про садок, про Україну, зал заповнювали цікаві ігри і забави, лялькова вистава у виконанні вихователів дитячого садка, – все це надало святу особливого веселкового настрою, ніжних барв довгоочікуваного літечка.
І за традицією на всю малечу закладу чекали солодкі сюрпризи, про які заздалегідь потурбувалася Дунаєвецькаміська рада
Так мріється, щоб літо для кожного малюка було барвисте, радісне, оздоровлююче, пізнавальне і в садочку, і вдома.

Т.В.Точинська, вихователь-методист ДНЗ №3 «Берізка»


 

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 404 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0