Головна » 2018 » Березень » 7 » Весна цілує маму
08:48
Весна цілує маму

 

Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, квітнуть дерева, зодягаючись у зелень; гаї перегукуються голосним пташиним співом. Прийшла весна! Бринять струмки, розквітають перші квіти, зігріті теплом сонячного проміння, мрійливо співають пташки, прийшла весна, а разом з нею – Міжнародний жіночий день. Свято половини людства, а ще й якої половини!

Найчарівнішої, наймилішої, найзагадковішої, найпрекраснішої, доброї, ніжної, турботливої, одним словом – жінок!

Тому і напередодні 8 Березня в Чаньківському закладі дошкільної освіти  «Сонечко» зібрались на свято,яке ми присвячуємо жіночому дню, віддаємо данину любові й захоплення тим, до кого звертаємося в радості і печалі – нашим бабусям, матерям, сестрам – усім берегиням нашого роду.

Найпрекрасніші вірші, ніжні танці та зворушливі пісні дарували дітки своїм найдорожчим в світі жінкам. І не раз навертались сльози радості і гордості рідних за своїх чудових дітей. А наймилішим подарунком для кожної мами був сувенір зроблений маленькими рученятами своєї дорогої дитини.

Ми вітаємо зі святом всіх жінок, зичимо здоров’я дзвінкої криниці, хліба запашного з української пшениці, рум’янців від калини, щоб усі були щасливі кожної днини.

Завідуюча Чаньківським ЗДО «Сонечко» Криськова Н.В.

                                                          

     

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 562 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0