Головна » 2017 » Грудень » 21 » У Гірчичні відкрився дитячий садок
09:39
У Гірчичні відкрився дитячий садок

19 грудня  2017 року запам’ятається мешканцям села Гірчична як день відкриття дитячого садка. Це довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і величезна кількість подарунків – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села.

Розділити радість з мешканцями громади,  привітати їх з чудовою подією та вручити подарунки з нагоди свята завітали: заступник голови Хмельницької обласної ради Валерій Лесков голова Дунаєвецької РДА Бернашевський О.В.голова Дунаєвецької районної ради Михальська О.В.,Дунаєвецький міський голова Заяць В.В. представник приймальні народного депутата України Олександра Гереги Тетяна Ільєва.

Серед обновок дошкільного закладу був пилосос від міської ради, спортивний інвентар від управління освіти, солодощі, рушнички, а також багато інших цікавих та потрібних для малечі речей. А ось настоятель місцевої церкви великомученика Димитрія Солунського, отець Леонід, подарував садочку та новоствореному Будинку громади ікону Миколи Чудотворця. Не забула про святкові сюрпризи для сільчан і староста Гірчичної Світлана Біла, тож відзначила щирими словами вітань та грамотами практично усіх, хто доклав руку до появи в селі Будинку громади. Так, серед спонсорів-однодумців, які завжди підставлять плече допомоги селу – ТОВ «Верест», підприємець Сергій Ткач, директор агрофірми «Козацька долина» Віктор Загородний, фермерське господарства «ПЛБ», фермер Михайло Тиж, а також Народний депутат України Олександр Герега та благодійний фонд «Разом з «Кернел». Чимало було зроблено і руками батьків вихованців ДНЗ «Сонечко» та небайдужих мешканців села. Допомогла із реконструкцією приміщення і комунальна установа міської ради «Благоустрій.

Під час урочистого відкриття шановних гостей вітали малюки та їх батьки,  які дякували всім причетним за чудовий реконструйований садок з  світлими кімнатами, зручними сучасними меблями, чудовими іграшками.

У цей день на малюків  чекав ще один сюрприз – сивобородий Святий Миколай, роль якого блискуче зіграв депутат міської ради Анатолій Кісілюк. Прийшов казковий гість звісно не з порожньою торбиною, а з солодощами та веселощами для дітвори.


Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 390 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0