Головна » 2017 » Серпень » 24 » Святкуємо День Незалежності
19:08
Святкуємо День Незалежності

День Незалежності – дуже важлива і знакова дата для України, ставитись до якої потрібно з особливою шаною. Це у «Ромашці» знають навіть малюки.

Вони, хоча поки що маленькі, але теж українці, стверджували у своїх піснях та віршах малюки. Вони знають та з піднесенням виконують державний гімн, знають усі символи своєї Батьківщини і дуже її люблять.

Наразі Україні, напевно, як ніколи раніше, дуже потрібні свідомі громадяни з чіткою життєвою позицією, патріотичним ставленням до рідної землі і толерантним – до інших культур, кажуть у дитсадку «Ромашка». Педагоги ДНЗ №1 "Ромашка" прагнуть виховати маленьких громадян патріотами України, тому так важливо плекати в них почуття любові до свого народу, його культури, до рідної землі. До святкування 26 річниці Дня незалежності України в ДНЗ №1 «Ромашка» пройшло свято «Хай в серці кожної дитини живе любов до України».У святково вбраному залі відповідною етноатрибутикою (рушниками, серветками, вишиванками, поробками з дерева, глини) пройшло дійство, куди були запрошенні діти усіх груп дитсадка. І діти, і дорослі були у гарних українських нарядах. Діти виконували українські пісні "У нашій Україні", "Щебетала ластівочка"; таночки "Гопак", "Український козачок". На свято завітали козачка Оксана (Магера І.М.) та козак Василь (Вільчанська Т.В.), які провели з дошкільнятами цікаві та повчальні ігри, провели веселі танцювальні змагання між дівчатками та хлопчиками. Малюки вміло відгадували за звучанням українські народні інструменти, а по закінченню гри під запальну українську мелодію самі заграли у оркестрі.  Поряд з цим діти продемонстрували вміння декламувати вірші. В кінці свята діти повязали жовті і блакитні стрічки на дворі, щоб все місто бачило , що малюки люблять, поважають свою Україну, і щиро вітають її із днем народження. А закінчилось дійство словами ведучої:

Хай із кожним днем міцніє Україна,
Своє коріння, діти, збережіть.
Нехай у серці кожної дитини
Про Україну пісня зазвучить!

В подарунок Україні діти намалювали свої малюнки,з яких було організовано виставку у формі мапи України



 

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 486 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0