Головна » 2018 » Березень » 22 » Семінар-тренінг для вихователів старших груп
17:06
Семінар-тренінг для вихователів старших груп

22 березня на базі  ЗДО №1 «Ромашка» відбулося засідання семінару-тренінгу з проблеми  «Єдність підходів щодо змісту та організації освітнього процесу з дітьми старшого дошкільного віку  та першокласників в умовах Нової української школи»

Інформаційно-аналітичний блок включав питання «Гармонійний розвиток особистості дитини у період дошкільного дитинства та старту шкільного життя – основа забезпечення наступності між дошкільною та початковою ланками освіти» - Чорна С. Л., вихователь ЦРД «Пролісок» та питання  «Своєчасне становлення і всебічний розвиток життєво-компетентної особистості дитини старшого дошкільного віку, формування її готовності до шкільного навчання за вимогами Базового компонента дошкільної освіти» -  Гончар В. І., вихователь ЗДО №4.

Про Концепцію  реалізації державної політики у сфері реформування    загальної середньої освіти Нової української школи розповіла присутнім учитель ЗЗСО №3 Ковальчук А.В.

 Кузь О.В., вихователь ЗДО №,  презентувала інтегровану діяльність з дітьми старшого дошкільного віку «Навчаємось щодня, або скоро до школи» (розвиток мовлення+ознайомлення з соціумом+математика).

Учасники семінару-тренінгу взяли участь в інтерактивній вправі «Методичний конструктор».

Тренінг «Моніторінг якості дошкільної освіти: кваліметрична модель»  провела для педагогів-дошкільників Давиденко Г. Л. методист МК.






 

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 554 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0