Головна » 2017 » Березень » 20 » "Пролісок" зустрічає слухачів курсів
08:36
"Пролісок" зустрічає слухачів курсів

   Дев’ятого березня на базі Центру розвитку дитини «Пролісок» Дунаєвецької міської ради проходили практичні заняття для слухачів курсів підвищення кваліфікації вихователів району. Педагоги Центру поділились своїм досвідом роботи щодо економічного виховання дітей старшого дошкільного віку та ознайомлення  з українською народною іграшкою дітей середнього дошкільного віку.

Вихователь прогулянкової групи Чорна Світлана Людвігівна провела заняття - гру  «Як овочі на ринок потрапили» Діти мали змогу простежити, як ростуть фрукти та овочі, як вони потрапляють на ринок, як утворюється ціна на овочі та фрукти, пригадали, що таке реклама та використали її в грі «На ярмарку».

Вихователь Станіславова Наталя Анатоліївна провела заняття –гру «Звідки взялися карамельки». Діти пригадали, які бувають цукерки, переглянули презентацію про виготовлення карамельних цукерок, мали змогу самим виготовити «карамельки» з солоного тіста, «завезти» їх у «супермаркет» та пограти сюжетно-рольову гру «Магазин»

Вихователь Петрова Оксана Вікторівна провела засідання гуртка «Народна іграшка» за темою «Розмалюємо півника». Діти пригадали, які є народні іграшки, помилувалися іграшками з глини, кукурудзяного листя, ниток, виготовленими власноруч на попередніх заняттях, та розмалювали чудових півників виліплених з глини різними візерунками.


Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 342 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0