Головна » 2016 » Грудень » 21 » Миколай несе дітям подарунки
08:15
Миколай несе дітям подарунки
По дорозі йде дідусь з купою пакунків — 
Це несе вже Миколай дітям подарунки.
З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая.На 19 грудня припадає Свято Святого Миколая. Відбулося воно і в ДНЗ№1 «Ромашка», що на Дунаєвеччині. Вважається, що діткам, які гарно поводили себе протягом року, він підкладає під подушку подарунки та солодощі, а хто не дуже добре – різочку.Кількість цінностей для приймання особистістю обмежена, а внутрішній світ дитини своєрідний і багатий, отже, мета педагогічного впливу полягає в залученні дитини до тих християнських цінностей, які мають універсальне гуманістичне значення, абсолютний характер і, що найважливіше для виховання, - позитивну спрямованість... Дошкільнята чекали на свого покровителя, доброго Духа. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре поводитися, поважати старших, допомагати батькам.
     А на свято кожна дитина підготувала вірш, пісеньку.
     За це в нагороду діти отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість. Щиру вдячність складаємо народному депутату О.Герезі, та громадській організації «За конкретні справи», які допомогли у проведенні свята Святого Миколая подарунками для всього садка. 
     З наступаючим Новим  роком та Різдвом Христовим,  шановні добродії, здоров’я, щастя, радості, спокою і миру Вам у Ваших родинах.
     З повагою вихованці та педагогічний колектив ДНЗ№1 «Ромашка»

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 376 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0