Головна » 2016 » Грудень » 9 » Миколай, Миколай, ти до нас завітай…
09:46
Миколай, Миколай, ти до нас завітай…
Миколай, Миколай, ти до нас завітай…
Існує багато свят,яких діти чекають з нетерпінням. Одне з таких свят – це свято Святого Миколая. За народним повір’ям саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.
Також існує ще одне загадкове повір’я: якщо в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то святий Миколай обов’язково виконає. Тому напередодні цього свята діти згадують усі свої добрі та лихі вчинки та пишуть листи до Святого Миколая. Діти які вміють писати в листах просять покровителя виконати свої мрії.
Допомогти діткам написати листа до Святого Миколая вирішили і педагоги Чаньківського ДНЗ «Сонечко», адже вони ще зовсім маленькі самостійно не вміють писати. Гуртом діти малювали свої побажання –  іграшки,солодощі, фрукти і звичайно мир на рідну землю. Далі свої листи заклеїли в конверти та опустили в чарівну скриньку. З вірою, що Святий Миколай почує щирі дитячі бажання.
Цю чудесну традицію педагоги передають з покоління в покоління, тому що саме доброта і віра в чудеса здатна зберігати все найдорожче в людських серцях.
Завідувач Чаньківським ДНЗ «Сонечко» Н.В.Криськова
 
Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 401 | Додав: metodist | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0