Головна » 2017 » Жовтень » 17 » Ювілей садочка
18:57
Ювілей садочка

 

Напередодні Всеукраїнського Дня козацтва  Чаньківський  ДНЗ «Сонечко» відмітив славний ювілей - 55 років з Дня народження.

Це було незвичайне свято дитинства - день народження ніколи не старіючого дитячого садка, куди сходяться доріжки від багатьох домівок протягом 55років. Щоранку, мов крихітні гомінливі струмочки, зливаючись в один бурхливий потік, прямують сюди діти. І так  55років! Запашним короваєм зустрічали гостей -  колишніх працівників, випускників, батьків вихованців. Було багато приємних спогадів та теплих слів. Як годиться,  День народження, не обійшовся  і без цінних подарунків від управління  освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради, Дунаєвецької міської ради та старости села Чаньків.

А вихованці в свою чергу порадували всіх присутніх яскравим концертом. Чого там тільки не було:і танці, і співи, і вірші. Не залишились осторонь випускники,  які наповнили святкову залу співом та зворушливою грою на музичних інструментах. Напередодні  Дня українського козацтва у садок завітав сам Гетьман, щоб діти завжди пам’ятали традиції та історію славного українського народу.

Завершилося дійство  святковим тортом з 55 свічками, які діти задули, загадуючи бажання.  Хочеться, щоб щирі дитячі бажання виконувались, а ми дорослі будемо працювати для здійснення цих мрій.

Ми щиро вдячні  у допомозі організації свята нашим спонсорам – Кардашу Єдуарду Васильвичу, Тулупову Борису Петровичу, Матвеєву Володимиру Михайловичу, Чекман Валентині Костянтинівні, Завацькому Олегу Людвиковичу, Пенжуляку Володимиру Сергійовичу, Мельнику Василю Івановичу,   батьківському комітету, колишнім випускникам.  Сподіваємося  на процвітання закладу. Впевнені, що  на столітній ювілей збереться ще більше гостей і теперішні випускники прийдуть вже гостями вітати малюків.

Н.Криськова

Завідувач Чаньківським ДНЗ «Сонечко»
 

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 354 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0