Головна » 2017 » Грудень » 22 » Є свято гарне в Україні
09:34
Є свято гарне в Україні

19 грудня - довгожданний день зустрічі з мріями та подарунками. Свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають вихованці ДНЗ № 4 «Теремок» м.Дунаївці. От і нині малеча з самого раночку виглядає візитера, аби отримати подарунки, але не тільки отримати, а й подарувати Миколаю щось незвичне. Довго й старанно діти готували для святого справжнісіньке свято, аби показати, як вони люблять його, які вони слухняні й талановиті.

«Ми раді, що кожна дитина сьогодні радо розповідала, як Святий Миколай заходить в кожну оселю, і сьогодні в дошкільний навчальний заклад із багаторічною історією завітав представник  народного депутата О.Гереги  Григор’єв О.В. Кожна дитинка зможе побачити і відчути свято, а також отримати солодкі подарунки від громадської організації «За конкретні справи», – розповіла завідувач ДНЗ №4 «Теремок» Наталя Баранюк.

«Я вважаю, що для кожної людини у таке чудове свято, в такий прекрасний день, є обов’язком принести радість дітям. Тому як представника  фонду «За конкретні справи» мене делегували у цей чудовий садочок, щоб привітати малят з таким світлим передноворічним святом, побажати всього найкращого, здоров’я, щастя, благополуччя їм та їхнім батькам і вручити їм подарунки», - зазначив представник  громадської організації «За конкретні справи» Григорєв Олег Васильович.

І.Завіша, вихователь-методист ДНЗ №4 «Теремок»

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 393 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0