Головна » 2017 » Грудень » 31 » ДНЗ №1 "Ромашка" вітає всіх з Новим роком!
14:21
ДНЗ №1 "Ромашка" вітає всіх з Новим роком!

 

 

Новий рік - найбільш загадкове свято, оповите казкою і чудесами. Дорослі і діти чекають на приємні сюрпризи, несподіванки. Новорічний ранок завжди є важливою подією для маленької дитини та її батьків. Не стало виключенням святкування новорічних свят і в дошкільному навчальному закладі №1 «Ромашка».

 

Святкові Новорічні ранки для усіх вікових груп почалися з 26 та закінчилися 28 грудня.Радісний святковий настрій створився у дітей. У цьому допоміг яскраво прикрашений зал, гарна ялинка, що виблискувала кульками та гірляндами, які мерехтіли різнокольоровими вогниками. З перших хвилин свята діти поринули в чарівну загадкову новорічну подорож, яка була переповнена чудесами, піснями, танцями, загадками, сміхом та жартами. Усі вихованці різних груп на святі були одягнені в гарні новорічні костюми казкових героїв.

 

Аби створити для дітей атмосферу новорічної казки, педагоги немало попрацювати. І хочеться зауважити, чи кожна деталь створює новорічний характер.

 

Колектив ДНЗ №1 «Ромашка» щиро вітає з Новим роком усіх!

Нехай усі невдачі та втрати стануть лиш порошинкою минулого.

Нехай цей рік подарує лише щастя та добробут, у серці полихає яскравий вогонь любові, а вдачі та везіння достатньо буде на весь рік.


Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 331 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0