Головна » 2016 » Жовтень » 5 » День народження "Ромашки"
12:57
День народження "Ромашки"
У Дунаєвецькомудошкільному навчальному закладі №1 «Ромашці» відбулося свято з нагоди 80-річчя ДНЗ. Цей садок один із перших у місті і його історія почалася у далеких 30-х роках минулого століття. Про все це згадували на заході, присвяченому ювілею дитсадку.
На свято, яке організоване колективом та маленькими вихованцями,  прибули гості з міської ради, управління  освіти, громадської приймальні народного депутата О. Гереги, колеги з інших дитсадків міста, ветерани та колишні випускники закладу.
Захід пройшов у теплій атмосфері: лунали пісні, привітання та танцювальні композиції. Ветерани отримали привітання та квіти, а тих кого не має серед живих вшанували хвилиною мовчання та танцювальною композицією «Пам’ятаємо». Працівники культури(колишні випускники закладу) подарували чудову пісню. А танець про бабусь у виконанні працівників ДНЗ став безперечним хітом програми ( і хоч сивина на скронях, але молодечий запал не згасає ніколи). Фінальним акордом стала патріотична композиція у виконанні малечі та вихователів «Ромашки».
І на закінчення  як годиться на святі – смачний торт. 

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 379 | Додав: metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0